Saturday, 4 January 2014

Diamond een Nacht twee dagen safari Tsavo oost en west met oranje safari keniaonze fantastische offer
Dag 1
U word rond 05:00 in de vroege ochtend opgehaald in uw strandhotel/resort. Vanuit uw hotel rijden we  naar het Tsavo East National Park, dit is ongeveer 150 KM rijden. Tijdens de rit zal er een tussenstop zijn voor even naar wc.

Vervolgens komen we aan in het park via de Bachuma poort. Vanaf dat we het park ingaan begint de Game Drive. U heeft de kans om veel dieren te spotten zoals: Leeuwen, Zebra's , Olifanten, verschillende antilopen , Buffalo's, Luipaarden, Giraffes maar ook vele soorten vogels.

Vervolgens zetten we koers naar de Voi lodge waar u een lunch krijgt aangeboden. Na de lunch gaan we weer verder met de Game Drive door het park. We rijden Tsavo West in door de Tsavo River Gate op uitkijk naar Cheatahs Olifanten en meer. Vervolgens bezoeken we het Rhino Sanctuary. Hierna is het tijd om in te checken in de Ngulia lodge rond 18:30 voor het avondontbijt en de overnachting. Ik beveel Ngulia Lodge want die ligt dichtbij de Neushoorn reservaat en iedere avond zij loken luipaard met vlees dus de kansen om luipaard te spotten is groet! Kijk op www.kenya-safari.co.ke

DAG - 2 : Tsavo West - MOMBASA

We beginnen de dag vroeg met een ontbijt. Daarna rijden we naar Mzima Springs om de Hippo Pools ( Nijlpaard Zwembaden) vol met vissen en krokodillen te bewonderen. Vervolgens nemen we een bezoek aan de Chaimu/Shetani lavastroom. Daarna is het tijd voor de laatste lunch. Na de Lunch rijden we uit het park terug naar uw Beach Hotel. We arriveren laat in de avond.

Kosten voor deze per persoon als u met maximum 2 personen reist privé in het safari minibus Euro 370 pp (als u met 4 personen reist word Euro 290)

Inclusief in de prijs.
Prive safari minibus,
Park entrée,
Safari,
Overnachting in de Ngulia lodge
ChaffeursGids,
Alle maltijden Begint met lunch ende het ontbijt dag 2
Water,cola,fanta in het safari minibus.
Safari checklist,

Niet inclusief.
Fooien en Drankjes in de lodge
Web: oranje safari

No comments:

Post a Comment